Körfűrészlapok

Keresés átmérő és furat alapján Keresés átmérő és furat alapján

Keresés anyag alapján Keresés anyag alapján

Keresés vágásminőség és laptípus alapján Keresés vágásminőség / felhasználás alapján

Keresés gépkialakítás alapján Keresés gépkialakítás alapján

Keresés gépgyártó alapján Keresés gépgyártó alapján

Keresés fogkialakítás alapján Keresés fogkialakítás alapján

Teljes lista Teljes lista

Tárcsa befogók Szűkítőgyűrűk HSS vágótárcsák Csővágó tárcsák Tömörkeményfém vágó tárcsák Kenőanyagok

Általános Internet-kereskedelmi Üzleti Feltételek

ÁLTALÁNOS INTERNET-KERESKEDELMI ÜZLETI FELTÉTELEK


Ezúton szeretnék vásárlóink figyelmét felhívni, hogy cégünk elsősorban ipari felhasználásra szánt termékeket forgalmaz. A termékek felhasználása bizonyos műszaki tájékozottságot feltételez. Amennyiben bizonytalan egy adott termék felhasználhatóságát illetően, illetve további információra lenne szüksége az oldalon elérhető műszaki leíráson túl kérjük, hogy hívjon bennünket a megadott telefonszámok bármelyikén.


Termékválasztás

A vásárlónak lehetősége van a web áruházból termékek választására ill. megrendelésére.
Minden egyes termék esetében termékleírás áll rendelkezésre.
A vásárló rá tud kattintani a kiválasztott termékre, amelyet egy virtuális kosárba helyez és a vásárlás végén összeállítást talál a kiválasztott termékekről, a hozzátartozó Áfa összegéről és a szállításhoz tartozó fuvarköltségekről.
A rendelés elküldése előtt lehetővé tesszük, hogy leellenőrizhessék a rendelésük helyességét.
Különös tekintettel az árakra és a mennyiségekre, és ezeket javíthatják is.
A kosár automatikusan kiszámítja a végösszeget.


A rendelés elküldése

Ha elkészült a termékek kiválasztásával, akkor egyszerűen klikkeljen a "megrendelés" gombra baloldalon a navigációban, vagy a kosár oldalán. Ezt követően tájékoztatjuk a szükséges szállítási adatokról. Kérjük, olvassa el figyelmesen az "Általános Internet-kereskedelmi Üzleti Feltételeinket" is, melyet a megrendelés elküldésével elfogad. Azután már csak a teljes címet kell megadni. A megrendelés elküldése és beérkezte után visszaigazoljuk a megrendelést és tájékoztatjuk, hogy mikor fogja az árut megkapni. Ezzel kapcsolatban kérjük, olvassa el a rendelkezésre állás című pontot is.


Árak

A rendelés időpontjában érvényes listaárak az érvényes árak, amelyeket az internetes oldalon, a termékek mellett találnak.
Az egyes termékek árai a termékekhez tartozó sorban található. A rendszer a mindenkori nettó és Áfa-s árakat is feltünteti, Az árak viszont nem tartalmazzák a szállítás és utánvét költségét.
Amennyiben a webáruházban hiba, vagy hiányosság lép fel a termékeknél, vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. A Hun-Tools Kft. ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatja a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően, vagy még egyszer megerősíti a megrendelést, vagy bármely fél elállhat a szerződéstől.


A rendelések feldolgozása

A rendelések 48 órán belül kerülnek feldolgozásra


Visszaigazolás

Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küldünk. A rendelés során egy automatikus e-mailt kap a rendelés beérkezéséről és később egyet a konkrét szállítási időpontról. Telefonos egyeztetés végett hívja az ügyfélszolgálatot, vagy a fejlécen található telefonszámok bármelyikét.


A szerződés nyelve

A szerződés kizárólag Magyar nyelven hozható létre.


Fizetési feltételek


Utánvét/bankkártyás fizetés

Utánvéttel történő szállítás esetén az utánvételi összeget a küldemény átvételekor fizeti készpénzben a speditőr felé. Amennyiben bankkártyával szeretne fizetni, a megrendeléskor válassza ezt az opciót.


Átutalás:

Átutalás esetén előre kérjük a végösszeget bankszámlánkra fizetni, amint a fizetés megérkezett a bankszámlánkra, a szállítás megtörténik


Készpénz:

Személyes átvétel debreceni irodánkban lehetséges hétfőtől péntekig 8-15 óra között.


A szállítástól elállás:

Ha a Hun-Tools Kft a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni, valamint a megrendelő által fizetett összeget legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni.
A Hun-Tools Kft nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.
A Hun-Tools Kft jogosult árban és minőségben megegyező árut szállítani, amennyiben a megrendelt áru nem elérhető.


A termék visszaküldése:

A terméket csak eredeti, nem használt állapotában, vagy az eredeti, vagy az ahhoz hasonló a termék szállítás közbeni sértetlenségét biztosító csomagolásban veszünk vissza. Portós csomagot nem veszünk vissza. A termékek visszaküldésével és az elállással kapcsolatos kérdéseket a jogi tudnivalók részben találja.


Tulajdonjogi kikötés

A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig a szállító tulajdonában marad.


Adatvédelem

A Hun-Tools Kft .a megadott adatokat a megrendelés ügyintézéséhez kéri be, dolgozza fel, tárolja és használja. Az adatokat harmadik személy részére nem adjuk ki.
A Hun-Tools Kft. adatkezelői tevékenységéről bővebben a Társaság Adatkezelési Szabályzat elnevezésű dokumentumában tájékozódhat, mely az alábbi linken érhető el: Adatvédelmi szabályzat letöltése Adatvédelmi szabályzat letöltése


A szerződés jellege

A fenti feltételek mellett létrejövő szerződés távollévők között írásban létrejött szerződésnek minősül, melyet a megrendelést követően a Hun-Tools Kft. egyedi azonosítóval ellátva iktat, minimum 5 évig megőriz, így az utólagos hozzáférés is biztosított.


Garancia

Termékeinkre a törvény által előírt garanciát vállalunk. A garancia érvényesítéséhez a számla vagy számlamásolat szükséges. A számlát a termékekkel együtt a csomagban küldjük. A problémás termékeket ajánlott küldeményként kell postacímünkre elküldeni, a reklamáció jogszerűségének megállapítása után a terméket cseréljük és postázzuk a megadott a címre. Nem rendeltetésszerű használat esetén a garancia érvényét veszti.
A termékek gyártói garanciával rendelkeznek. Gépek esetében a gyártó biztosítja a jótállást. A jótállási jegyet a termékekkel együtt küldjük el.
Amennyiben a termék a garanciális időszakban hibásodik meg, érte küldjük a futárszolgálatot és a hiba jellegétől függően magyarországi vagy németországi szervizbe küldetjük.
Az ellenőrzés/javítás után a terméket visszaküldjük.
Amennyiben az ellenőrzés során kiderül, hogy a termék nem rendeltetésszerű használat következtében romlott el erről tájékoztatjuk a vevőt. Ilyen esetekre a garancia érvényesíthető. A várható szerviz költségekről tájékoztatást és külön árajánlatot adunk.

Jogi tudnivalók a vásárlással kapcsolatban


A szolgáltatástól való elállás joga

A megrendelő a szerződéstől 14 napon belül indokolás nélkül elállhat. Ezen jogát megrendelő a termék kézhezvételének napjától számított 14 nap elteltéig gyakorolhatja. Elállási jogát megrendelő a rendelés leadásának napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja. Az elállással egyidejűleg köteles az átvett árut hiánytalan és hibátlan állapotban (sértetlen eredeti csomagolásban) haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. A megrendelőt ezen felül egyéb költség nem terheli, azonban a szolgáltató követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A megrendelő elállási jogát gyakorolhatja az erre utaló egyértelmű nyilatkozatával e-mail-ben (huntools@hun-tools.hu), telefonon ügyfélszolgálatunkon vagy postai úton. Az elálláshoz az itt letölthető elállási nyilatkozatmintát is használhatja:


Elállási nyilatkozat letöltése Elállási nyilatkozat letöltése


Az írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a megrendelő a nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. A szolgáltató köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a vásárló a szolgáltató által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.


A felek eltérő megállapodása hiányában a megrendelő nem gyakorolhatja elállási jogát olyan áru értékesítése esetében, amely a megrendelő személyéhez kötött, illetve amelyet a megrendelő utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő. Továbbá nem gyakorolhatja elállási jogát, ha a termék természeténél fogva nem szolgáltatható vissza.


Amennyiben a termék átvételekor a csomagoláson olyan külsérelmi nyomot lát, amely alapján feltételezi, hogy a megrendelt termék sérülhetett szállítás közben:

  • 1. Kérjük, hogy bontsa fel a csomagot a futár jelenlétében!
  • 2. Amennyiben sérült (összetört, kifolyt stb.) a termék, kérje kárfelvételi jegyzőkönyv rögzítését a futártól!

A felelősség korlátozása

A szolgáltatótól Interneten történő megrendelés feltételezi a megrendelő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai adottságokra és a felmerülő hibákra.


A szolgáltató semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt körülményekért, tényekért, bármilyen okból is jelentkeznek, ill. következtek be:

  • az Interneten küldött és/vagy fogadott, nem a szolgáltatótól származó bármilyen adat okozta problémákért;
  • az Internetes hálózat bármilyen működési hibájáért, ami megakadályozza a webáruház akadálytalan működését és a vásárlást
  • bármilyen adatvesztésért;
  • bármely, a folyamatban alkalmazott szoftver nem megfelelő működésének következményeiért;
  • a szolgáltató hálózatban bármilyen programhiba, rendkívüli esemény vagy technikai hiba következményeiért.

A szolgáltató bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a jelen oldalakon található anyagokat vagy a bennük feltüntetett termékeket és árakat.


Egyéb rendelkezések

A jelen Általános Szerződési Feltételek a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) kormányrendelet, valamint a hatályos egyéb vonatkozó jogszabályok figyelembe vételével készült.


Jelen ÁSZF 2020.10.28. napjától határozatlan ideig hatályos. Jelen ÁSZF a Hun-Tools Kft. által üzemeltetett www.koronafuro.hu; www.korfuresz.hu; www.rotormaro.hu; www.vhm-maro.hu internetes honlapokon hozzáférhető és áttanulmányozható. A Hun-Tools Kft. által forgalmazott termék(ek) megrendelésével a vásárló jelen Általános Szerződési Feltételeket tudomásul veszi és magára nézve is kötelezőnek fogadja el.


Az ÁSZF feltételeket a Hun-Tools Kft. – a vonatkozó hatályos magyar jogszabályi rendelkezésekkel összhangban - egyoldalúan jogosult megváltoztatni, módosítani és/vagy kiegészíteni. A módosított ÁSZF az internetes honlapon való közzététel napján lép hatályba. A szolgáltató Internetes honlapját látogató megrendelők kötelesek rendszeresen tájékozódni jelen ÁSZF módosításai tekintetében. Amennyiben a vásárló a jelen ÁSZF módosításának hatálybalépését követően továbbra is látogatja az oldalakat és megrendelést ad le, azt a szolgáltató jogosult úgy értelmezni, hogy a vásárló az ÁSZF módosítását elfogadta.


Termékszavatosság, jótállás

Amennyiben a termék cseréjét, illetve a vételár visszafizetését kéri, azt feltétlenül jelezze e-mailben, hogy tájékoztathassuk az ezzel kapcsolatos teendőkről, információkról. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól szóló 19/2014. (IV. 29.) NGM rendeletben foglaltak az irányadókra Vevőnek jogában áll, ha hibás a termék szavatossági, illetve jótállási igényét bejelenteni. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze igényét web áruházunk felé e-mailben. Elérhetőségi adatainkat az impresszumban tekintheti meg. Igényének teljesíthetőségével kapcsolatos álláspontunkról 5 munkanapon belül értesítjük. Kijavítás, illetve kicserélés kérése esetén törekszünk arra, hogy azok 15 napon belül elvégzésre kerüljenek. Eladó a Vevő nála bejelentett szavatossági vagy jótállási igényéről jegyzőkönyvet köteles felvenni, amelyben rögzíti Vevő nevét, címét, valamint nyilatkozatát arról, hogy hozzájárul a jegyzőkönyvben rögzített adatainak a 19/2014. (IV. 29.) NGM rendeletben meghatározottak szerinti kezeléséhez, az eladott termék megnevezését, vételárát, az Eladó általi teljesítés időpontját, a hiba leírását és bejelentésének időpontját, és az érvényesíteni kívánt jogot. Ezen túlmenően eladó rögzíti a szavatossági igényre adott választ és tájékoztatást arra vonatkozóan, hogy a Vevő jogvita esetén a megyei kereskedelmi és iparkamarák mellett működő békéltető testület eljárását is kezdeményezheti. A jegyzőkönyvről a fogyasztó kérésére Társaságunk tartós adathordozón másolatot biztosít. A jegyzőkönyvet Eladó három évig köteles megőrizni. Jogvita esetén a Vevő a Békéltető Testület eljárását is kezdeményezheti.


Termékszavatosság

Termékszavatossági igényként kizárólag a hibás termék kijavítását, vagy kicserélését kérheti. A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek, vagy pedig ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal. Termékszavatossági igényét a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított 2 éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti. Termékszavatossági igényét kizárólag a termék gyártójával, vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén a Vásárlónak kell bizonyítania. A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:- a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy- a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy- a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered. A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.


Jótállás

Kötelező jótállás csak a 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet Mellékletében felsorolt 10.000 forintnál drágább tartós fogyasztási cikkekre vonatkozik. A kötelező jótállás keretében a jótállási idő alatt felmerülő minőségi kifogás esetében lényegében a szavatossági jogokat (kijavítást, kicserélést, árleszállítást, elállást) lehet,de kedvezőbb feltételekkel érvényesíteni. A kötelező jótállás időtartama 1 év, amelynek kezdő időpontja a termék fogyasztónak történő átadása, vagy ha az eszközt üzembe kell helyezni és azt a forgalmazó vagy annak megbízottja végzi, akkor az üzembe helyezés napja. A vállalkozás jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett. Felhívom a figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet.
Megrendelő a kifogásaival, panaszaival az alábbi szervezetekhez fordulhat:


DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA JEGYZŐJE
Cím: 4026 Debrecen, Kálvin tér 11.
Telefon: 52/511-421


HAJDÚ-BIHAR MEGYEI KORMÁNYHIVATAL, FOGYASZTÓVÉDELMI OSZTÁLY
Cím: 4025 Debrecen, Széchenyi u.
E-mail:  fogyasztovedelem.debrecen.jh@hajdu.gov.hu
Telefon: 52/533-924


KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA BÉKÉLTETŐ TESTÜLETE
Cím: 4025, Debrecen, Vörösmarty u 13-15
E-mail: bekelteto@hbkik.hu
Telefon: 52/500-710

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres

Elérhetőségeink
E-mail cím:
Cím:
Hun-Tools Kft
Debrecen
Tömös utca 9/b
4030

Telefon és fax:
+ 36 52 454 324
Telefon:
+ 36 52 420 791
Információ
+36 70 384 0021
hétköznapokon
8.00-tól 16.00-ig
pénteken
8.00-tól 15.30.-ig
Linkek